YouTube Formats: hoe maak ik van mijn kanaal een succes?

YouTube formats

Wil jij je YouTube publiek laten groeien? Generatie Z is al verslingerd aan YouTube en ook onder millennials groeit de populariteit. In deze workshop bekijken én analyseren we succesvolle YouTube formats, zodat jij jouw kanaal succesvol kunt inzetten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom YouTube formats?

Onder de jeugd is YouTube een stuk populairder dan Facebook. Het kijkgedrag van jongeren verschuift al jaren van televisie naar YouTube. Tijd om je nog meer te gaan focussen op deze videodienst. Heb je geen idee welke formats impact hebben op je fans? Of wat voor content je überhaupt moet creëren? In 1,5 uur geven we je genoeg input, zodat je meteen aan de slag kunt.

Wat leer je in 1,5 uur?

-Wat zijn formats en waarom is het handig om in formats te denken?
– Hoe wordt YouTube gebruikt door Generatie Z
– Wat zijn de do’s en dont’s van formats?
– Welke YouTube-formats hebben impact?

Waar & Wanneer

Vrijdag 22 maart 2019
12:00 – 13:30 uur
Brasserie Schielandshuis
Coolsingel 114 in Rotterdam

Kosten

€ 0,00

Spelregels*

We bieden je graag een gratis workshop vol met kennis en een uitgebreide lunch. We hanteren hiervoor de volgende spelregels.

  1. Per bedrijf zijn twee personen gratis welkom
  2. Niet-klanten mogen twee keer per jaar gratis deelnemen
  3. Klanten mogen onbeperkt deelnemen aan onze workshops
  4. Workshops zijn alleen gratis voor professionals (sorry, stagiairs)
  5. Wil je met meerdere personen of als stagiair(e) komen? Dat kan, in dat geval hanteren we een tarief van € 65 excl. btw per deelnemer
  6. Bij een no-snow of niet tijdig afmelden (min. 48 uur voor aanvang) zijn wij genoodzaakt € 65 excl. btw in rekening te brengen

Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Per e-mail houden wij je op de hoogte houden van de workshop waarvoor je je hebt ingeschreven maar ook voor toekomstige workshops en andere aanvullende diensten van Snip Snap on Social. No worrie, wij houden niet van spam en delen ook nooit je gegevens met derden. We onderhouden je gegevens op onze server en in het e-mail systeem van Mailchimp en bewaren je gegevens daar totdat jij je afmeld. Zodra jij je hebt afgemeld zullen we je gegevens binnen een half jaar volledig van onze server en Mailchimp verwijderen.