Snip Snap Connected

Make your content stand out!

Wil jij up-to-date blijven over social media? Bij Snip Snap on Social hebben we de juiste kennis in huis. Kennis die we maar al te graag met jou delen! 4 november 2022 organiseren we Snip Snap Connected, hét social event waar jij bij wilt zijn.

Make your content stand out!

We starten de dag met een plenaire sessie over hoe jouw merk relevant aanwezig kan zijn in de Metaverse en vertellen we je de highlights en do’s & don’ts. Tijdens Snip Snap Connected krijg je na deze sessie de kans om 2 leerzame workshops te volgen. Welke je kiest is aan jou.

Ga je voor de workshop TikTok voor business waar je leert TikTok op een zakelijke manier in te zetten? Kies je voor Employer branding en kom je meer te weten over het werven van kandidaten? Heb je interesse in het structureren en verbeteren van jouw content marketing en ga je naar de workshop Content volgens het 3H model of ben je te vinden bij de workshop The art of storytelling waar je meer leert over storytelling aan de hand van tips en tricks? De keuze is reuze!

 

Na een dag vol informatie, sluiten we graag samen af onder het genot van een drankje. Een mooie gelegenheid om even bij te praten en natuurlijk vergaarde kennis met elkaar te delen. Het belooft een mooie en leerzame dag te worden. Kom je ook?

Mensen met een persoonlijke uitnodiging krijgen voorrang bij inschrijving. Heb je geen persoonlijke uitnodiging ontvangen, dan kom je op een wachtlijst. Via een loting op vrijdag 28 oktober zullen we de eventuele beschikbare plekken nog verloten.

Timetable

13:00 – 13:15 Ontvangst

13:15 – 13:45 Je merk in de Metaverse

13:50 – 14:50 Keuze 1 TikTok voor Business of keuze 2 Employer branding

14:50 – 15:10 Pauze

15:10 – 16:10 Keuze 1 The art of storytelling of keuze 2 Content volgens het 3H model

16:10 – 16:30 Quiz + afsluiting

16:30 – 17:30 Borrel

 

 

 

Meld je aan

Wil je ook up-to-date blijven over social media? Meld je dan nu aan.

Waar & Wanneer

The Student Hotel Rotterdam

Vrijdag 4 november 2022 van 13:00 tot 17:30

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geen Snip Snap nieuws en blogs missen? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief.