Workshop content creatie

Wij dompelen je in de wondere wereld van zelf content maken. Van copy tot het maken van een foto of video met je smartphone. Leer alle ins & outs in deze workshop op vrijdag 25 maart 2022!

Mis deze toffe DIY training niet

Visuele content creatie met resultaat

Wil je nog beter worden in het maken van visuele content en het schrijven van krachtige copy? Volg dan onze training waarbij we je leren hoe je effectieve content maakt die de juiste snaar raakt. Meld je aan en leer alles wat je moet weten! Je gaat naast de theorie vooral zelf aan de slag met diverse opdrachten in break-out rooms. Het enige wat we van jou verwachten is dat je je creatieve pet op zet deze dag en zin hebt om te leren.

Tijdens deze training gaan we aan de slag met rake voorbeelden, trips & trucs bij het schrijven van copy, leren we je de golden rules van foto & videomarketing en is er een toffe gastspreker die je sowieso gaat inspireren.

 

Onze klanten mogen onbeperkt deelnemen aan onze workshops en wij verwelkomen 2 personen per bedrijf (geen stagiaires). Wil je als niet-klant deelnemen? Dat kan, in dat geval ben je twee keer per jaar welkom bij onze workshops. Bij een no-show en/of afzegging korter dan 48 uur hanteren wij een tarief van € 65 excl. btw. 

Meld je aan

Waar & Wanneer

Student Hotel Rotterdam

Vrijdag 25 maart 2022 van 12:00 tot 13:30

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geen Snip Snap nieuws en blogs missen? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief.