3H content programma

Leer hoe je strategisch content in hero, hub en hygiëne laag kunt creëren in onze gratis training op vrijdag 4 februari 2022!

Videocontent naar een hoger niveau

Wil je je videocontent naar een hoger niveau tillen? Laat ons je onderdompelen in het 3H Google model. Het model om je videocontent consistent en met power uit te zetten en je doelgroep te bereiken. Video is een te belangrijk onderdeel geworden van je marketingstrategie om het ad hoc uit te voeren. Ga van ad hoc naar consistent je videocontent met succes plotten in de klantreis van je doelgroep. Met dit model leg je een solide basis voor je content planning.

Onder het genot van een lunch, leren we je in 1,5 uur hoe je met behulp van dit model succesvol je videocontent kunt boosten onder je doelgroep, hoe je op basis van dit model een jaarprogramma voor je content kunt maken en je efficiënt en effectief je jaarkalender kunt indelen. Ook geven we tips hoe je slim je budgetten kunt besteden en het maximale eruit te halen.

 

Onze klanten mogen onbeperkt deelnemen aan onze workshops en wij verwelkomen 2 personen per bedrijf (geen stagiaires). Wil je als niet-klant deelnemen? Dat kan, in dat geval ben je twee keer per jaar welkom bij onze workshops. Bij een no-show en/of afzegging korter dan 48 uur hanteren wij een tarief van € 65 excl. btw. 

Meld je aan

Wil je ook effectief en met impact je videocontent inzetten volgens een jaarprogramma? Meld je dan nu aan.

Waar & Wanneer

Student Hotel Rotterdam

Vrijdag 4 februari 2022 van 12:00 tot 13:30

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geen Snip Snap nieuws en blogs missen? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief.