Word een vlogger

Ga aan de slag met vloggen en positioneer je als expert

Word een vlogger

Het is een van de social video trends van 2018: zelf vloggen! Een perfecte manier om regelmatig aan je doelgroep te laten zien waar je mee bezig bent, wat je bezig houdt of om je kennis te delen. Het lijkt zo simpel, maar er komen aardig wat handelingen aan te pas. No worries, in een dagdeel vertellen we er alles over en kun je zelf aan de slag; van het filmen tot aan editen. Allemaal met je iPhone!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kansen van Vloggen

Vloggen is al lang niet meer voor de Enzo Knols van deze wereld. Zeker nu je ook op LinkedIn native video’s kunt plaatsen, zien we met regelmaat vloggers voorbij komen op onze tijdlijn. Met vloggen kun je op regelmatige basis je bedrijf of jezelf als professional onder de aandacht brengen. In deze training laten we zien hoe je professioneel kunt vloggen met een iPhone. Zelf het monteren doe je via je iPhone.

In een dagdeel vertellen we je alles over vloggen:

  1. Voordelen van vloggen
  2. Bepalen van onderwerpen voor je vlogs
  3. Leer je een basis script te schrijven voor je vlogs
  4. Welke tools je nodig hebt om goed te kunnen vloggen met een iPhone
  5. Geven we je tips over het technisch instelling van je iPhone
  6. Ga je je eerste vlog maken
  7. Geven we je tips over het monteren op een iPhone
  8. Vertellen we hoe je je vlog slim kunt verspreiden op social media

Waar en wanneer

15 juni 2018
13:00 – 17:00 uur
Snip Snap on Social
Coolsingel 104 te Rotterdam

Kosten

175 euro per deelnemer excl. btw en incl. koffie, thee en borrel

Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Per e-mail houden wij je op de hoogte houden van de workshop waarvoor je je hebt ingeschreven maar ook voor toekomstige workshops en andere aanvullende diensten van Snip Snap on Social. No worrie, wij houden niet van spam en delen ook nooit je gegevens met derden. We onderhouden je gegevens op onze server en in het e-mail systeem van Mailchimp en bewaren je gegevens daar totdat jij je afmeld. Zodra jij je hebt afgemeld zullen we je gegevens binnen een half jaar volledig van onze server en Mailchimp verwijderen.