2019: de videorevolutie continues in een wereld vol algoritmes

Videorevolutie workshop

Social media is een complexe wereld: hoe kun je nog opvallen in een wereld vol algoritmes? Hoe ga je om met een laag organisch bereik? In 2019 kan er geen social media strategie meer zijn zonder de inzet van video. Video is een must en wij vertellen je waarom.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Video isn’t just video

We kunnen al jaren niet meer om video heen. Videocontent staat centraal in het hedendaagse marketinglandschap. Video trekt namelijk sneller aandacht van je fans, waardoor je een hogere user engagement krijgt. De productiekosten liggen vaak wat hoger, maar dat geldt ook voor je ROI. Wat nieuw is, is dat de focus in 2019 steeds meer op verticale video ligt. Denk aan IGTV en Stories. In deze workshop vertellen je waar je het komende jaar op moet letten als je aan de slag gaat met video én hoe je dit verwerkt in je contentstrategie.

Wat leer je in 1,5 uur?

– Waarom is video essentieel in je contentstrategie?
– Wat zijn de trends en ontwikkelingen binnen videomarketing?
– Waarom klopt de perceptie over videoproductie (tijdrovend en kostbaar) niet?
– Hoe maak en plaats je video’s die converteren?

Waar & Wanneer

Vrijdag 1 februari 2019
12:00 – 13:30 uur
Brasserie Schielandshuis
Coolsingel 114 in Rotterdam

Kosten

€ 0,00

Spelregels*

We bieden je graag een gratis workshop vol met kennis en een uitgebreide lunch. We hanteren hiervoor de volgende spelregels.

  1. Per bedrijf zijn twee personen gratis welkom
  2. Niet-klanten mogen twee keer per jaar gratis deelnemen
  3. Klanten mogen onbeperkt deelnemen aan onze workshops
  4. Workshops zijn alleen gratis voor professionals (sorry, stagiairs)
  5. Wil je met meerdere personen of als stagiair(e) komen? Dat kan, in dat geval hanteren we een tarief van € 65 excl. btw per deelnemer
  6. Bij een no-snow of niet tijdig afmelden (min. 48 uur voor aanvang) zijn wij genoodzaakt € 65 excl. btw in rekening te brengen

Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Per e-mail houden wij je op de hoogte houden van de workshop waarvoor je je hebt ingeschreven maar ook voor toekomstige workshops en andere aanvullende diensten van Snip Snap on Social. No worrie, wij houden niet van spam en delen ook nooit je gegevens met derden. We onderhouden je gegevens op onze server en in het e-mail systeem van Mailchimp en bewaren je gegevens daar totdat jij je afmeld. Zodra jij je hebt afgemeld zullen we je gegevens binnen een half jaar volledig van onze server en Mailchimp verwijderen.