Wrap up Event Web Summit

Wrap up Event Web Summit workshop

Web Summit 2019

Van 4-7 november 2019 zijn wij aanwezig bij de grootste tech conferentie ter wereld: Web Summit in Lissabon. De lijnen van de toekomst worden hier als het ware uitgezet.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alle ins and outs over Web Summit 2019

Web Summit is een van ‘s wereld meest prestigieuze tech events waar grote Fortune 500 bedrijven, innovatieve startups en invloedrijke sprekers samenkomen om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie, content, marketing en meer te belichten.

Net als vorige jaar organiseren wij ook dit jaar een reis naar Web Summit voor klanten en vakgekken. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op!

Kun je er zelf niet bij zijn, maar wil je wél de highlights horen? Niet getreurd, want op vrijdag 22 november organiseren we een gratis Wrap Up event. Onder het genot van heerlijke wraps vertellen we je alles over Web Summit 2019.

Waar & Wanneer

Vrijdag 22 november 2019
12:00 – 13:30 uur
The Student Hotel Rotterdam
Willem Ruyslaan 225, 3063 ER Rotterdam

Kosten

€ 0,00

Spelregels*

We bieden je graag een gratis workshop vol met kennis en een uitgebreide lunch. We hanteren hiervoor de volgende spelregels.

  1. Per bedrijf zijn twee personen gratis welkom
  2. Niet-klanten mogen twee keer per jaar gratis deelnemen
  3. Klanten mogen onbeperkt deelnemen aan onze workshops
  4. Workshops zijn alleen gratis voor professionals (sorry, stagiairs)
  5. Wil je met meerdere personen of als stagiair(e) komen? Dat kan, in dat geval hanteren we een tarief van € 65 excl. btw per deelnemer
  6. Bij een no-snow of niet tijdig afmelden (min. 48 uur voor aanvang) zijn wij genoodzaakt € 65 excl. btw in rekening te brengen

Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Per e-mail houden wij je op de hoogte houden van de workshop waarvoor je je hebt ingeschreven maar ook voor toekomstige workshops en andere aanvullende diensten van Snip Snap on Social. No worrie, wij houden niet van spam en delen ook nooit je gegevens met derden. We onderhouden je gegevens op onze server en in het e-mail systeem van Mailchimp en bewaren je gegevens daar totdat jij je afmeld. Zodra jij je hebt afgemeld zullen we je gegevens binnen een half jaar volledig van onze server en Mailchimp verwijderen.