Wrap up Event Web Summit

Wrap up Event Web Summit workshop

Web Summit 2018

Wij zijn aanwezig bij de grootste tech conferentie van de wereld, namelijk bij Web Summit in Lissabon. De lijnen van de toekomst worden hier als het ware uitgezet.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alle ins and outs over Web Summit 2018

Had jij hier ook graag bij willen zijn? Of kijk je reikhalzend uit naar de allernieuwste trends die bij deze conferentie zijn besproken? Wees gerust. Op vrijdag 23 november 2018 organiseren we speciaal voor jullie een Snip Snap Wrap Up Event. Onder het genot van wraps geven we een wrap up over de meest interessante highlights van Web Summit 2018 op het gebied van innovatie, online marketing en social media.

Waar & Wanneer

23 november 2018
12:00 – 13:30 uur
Brasserie Schielandshuis
Coolsingel 114 te Rotterdam

Kosten

gratis (zie spelregels)

Spelregels

We geven je graag een gratis workshop vol met kennis en een uitgebreide ontbijt, lunch of borrel. We hanteren hiervoor de volgende spelregels.

  1. Je mag twee keer per jaar gratis deelnemen als je geen klant bent
  2. Ben je klant, dan mag je onbeperkt deelnemen aan onze workshops
  3. De workshop zijn alleen gratis voor professionals (sorry, stagiaires)
  4. Per bedrijf kunnen 2 medewerkers zich gratis aanmelden
  5. Wil je als stagiair toch komen of wil je met meer dan 2 collega’s komen? Dat kan. In dat geval hanteren wij het tarief van €65,- per deelnemer.
  6. Ben je gehinderd, uiterlijk 48 uur van te voren afmelden
  7. Bij een no show brengen we 65 euro excl btw in rekening

Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Per e-mail houden wij je op de hoogte houden van de workshop waarvoor je je hebt ingeschreven maar ook voor toekomstige workshops en andere aanvullende diensten van Snip Snap on Social. No worrie, wij houden niet van spam en delen ook nooit je gegevens met derden. We onderhouden je gegevens op onze server en in het e-mail systeem van Mailchimp en bewaren je gegevens daar totdat jij je afmeld. Zodra jij je hebt afgemeld zullen we je gegevens binnen een half jaar volledig van onze server en Mailchimp verwijderen.