Inhaken met social media

Inhaken met social media

Een grap met 1 april, een kerstwens of een boodschap voor Valentijn: één op de vijf merkberichten op social media is een inhaker. En dat is niet voor niets! Inhaken kan een effectieve strategie zijn. In deze workshop leer je niet alleen meer over de do’s & dont’s van inhaken, maar ga je zelf ook actief aan de slag.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom inhaken met social media

Social media is een populaire strategie voor merken om awareness te realiseren bij (potentiële) klanten. Echter, slechts 2% van de organische content slaagt erin om op de tijdslijnen van consumenten te verschijnen. De afgelopen drie jaar is uitvoerig wetenschappelijk onderzoek gedaan hoe je social media berichten maakt die wél in het blikveld van je klanten verschijnen. Een belangrijke uitkomst is dat inhaken op de actualiteit loont. Onder leiding van Komala Mazerant, promovenda op het gebied van inhakers en auteur van ‘Inhaken met sociale media’,  worden wetenschappelijke inzichten vertaald naar praktische handvaten voor de communicatiepraktijk.

Wat leer je in 2 uur?

– Wanneer heeft het zin om als merk in te haken op de actualiteit?

– Wat zijn de belangrijkste do’s & don’ts?

– Van welke merken kunnen we leren?

– Hoe maak je zelf een goede inhaker?

 

Waar & wanneer

Vrijdag 6 maart 2020

12:00 – 14:00 uur

Student Hotel Rotterdam 

Willem Ruyslaan 225, 3063 ER Rotterdam

 

Spelregels*

We bieden je graag een gratis workshop vol met kennis en een uitgebreide lunch. We hanteren hiervoor de volgende spelregels.

  1. Per bedrijf zijn twee personen gratis welkom
  2. Niet-klanten mogen twee keer per jaar gratis deelnemen
  3. Klanten mogen onbeperkt deelnemen aan onze workshops
  4. Workshops zijn alleen gratis voor professionals (sorry, stagiairs)
  5. Wil je met meerdere personen of als stagiair(e) komen? Dat kan, in dat geval hanteren we een tarief van € 65 excl. btw per deelnemer
  6. Bij een no-show of niet tijdig afmelden (min. 48 uur voor aanvang) zijn wij genoodzaakt € 65 excl. btw in rekening te brengen