DIY social video

het maken en distribueren van social video

DIY social video

Video is een onmisbaar in je contentstrategie. Voor 2018 is de verwachting dat video verantwoordelijk wordt voor 69% van al het internetverkeer en wordt 50% van de video’s online bekeken vanaf mobiele apparaten. Voor Facebook, Twitter en Instagram is video de belangrijkste content. Een succesvolle social media campagne kan bijna niet meer zonder video, want videocontent heeft een 12 keer grotere kans om gedeeld te worden dan tekst en afbeeldingen gecombineerd. Hoe kun jij nu impact maken met social video?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kansen met social video

Hoe kun jij nu impact maken met social video? In deze tweedelige workshop leer  hoe je een verhaal naar beeld kunt vertalen, hoe je zelf social video’s met een iPhone kunt maken om vervolgens het beeldmateriaal te editen in iMovie en hoe je je social video impactvol kunt uitzetten.

In één dag ga je aan de slag met de productie van social video

Het eerste deel van de dag staat in het teken van de theorie en praktijk van videoproductie, met de nadruk op kwalitatief goede video’s maken met een smartphone als camera. Het is vooral een interactieve presentatie, waarbij we ook demonstreren wat de mogelijkheden zijn. De deelnemers krijgen een opdracht. In het tweede deel van de dag gaan de deelnemers aan de slag met het gefilmde materiaal van de opdracht. Iedereen werkt na een introductie aan een eigen video, terwijl wij hen op deze dag begeleiden en rondlopen om vragen te beantwoorden. We werken met iMovie, software van Apple.

Waar & Wanneer

Dag: donderdag 15 november

09:00-17:30 uur inclusief lunch

Snip Snap on Social
Coolsingel 104 te Rotterdam

Kosten

€ 399,- per deelnemer excl. btw incl lunch

Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Per e-mail houden wij je op de hoogte houden van de workshop waarvoor je je hebt ingeschreven maar ook voor toekomstige workshops en andere aanvullende diensten van Snip Snap on Social. No worrie, wij houden niet van spam en delen ook nooit je gegevens met derden. We onderhouden je gegevens op onze server en in het e-mail systeem van Mailchimp en bewaren je gegevens daar totdat jij je afmeld. Zodra jij je hebt afgemeld zullen we je gegevens binnen een half jaar volledig van onze server en Mailchimp verwijderen.