Social Video Marketingbureau

Wij zijn Snip Snap on Social

Eén video kan leiden tot een massaal aantal volgers op social media. Snip Snap on Social weet hoe je Business genereert met Social Video.

De explosieve groei van online video is niet te ontkennen. Video is overal. Video is dé content koning van vandaag en de toekomst. Wij, Snip Snap on Social, zijn jouw social video marketing bureau. Wij helpen video te integreren in je marketingstrategie. Bereik samen met ons de juiste doelgroep, zorg voor merkactivatie en haal omzet uit social video’s. Business genereren met social video marketing: het kan!

De kracht van ons social video bureau is dat wij voor elke video streven naar een bruikbare mix van mooi design, krachtige storytelling en native plaatsing. Al onze social video’s zijn short & simple en zijn onderdeel van een reeks, ook wel campagnes genoemd. De duur van een campagne kan kort en intensief, maar ook een jaar zijn. Dit hangt af van de doelstelling, de middelenmix en de mogelijkheden. Zo is ons social video bureau in staat om in te spelen op de actualiteit en kunnen we het juiste contactmoment met de doelgroep bepalen.

Wij zijn als marketingbureau gespecialiseerd in het produceren van social video’s voor ieder device.

Wij maken online video, mobile video en social video. Meer dan de helft van de video’s worden bekeken op mobiele apparaten. Mobile Video = Social Video! Snip Snap on Social helpt om jouw mobile video’s sociaal deelbaar te maken en maakt jouw social video’s geschikt voor mobiel. Voor Facebook, Twitter en Instagram begint video de core content te worden. Ook ontwikkelt Youtube zich stap voor stap tot social medium. Oftewel, alle video’s moeten social én mobile proof zijn.

Wij zagen deze trend aankomen en hebben ons gespecialiseerd tot social video marketing bureau. Videomarketing is een specialisme en Snip Snap on Social begrijpt dit als geen ander.  

Er is namelijk meer nodig dan alleen een videoproductie om te weten welk potentieel social video heeft. Met onze efficiënte werkwijze houden we de productiekosten voor de videocontent laag. Wij helpen bij de strategieontwikkeling, ontzorgen door middel van community management en geven advies over advertising. Uiteraard is dit slechts een greep uit onze diensten. Bekijk onze diensten via de onderstaande knop of scroll naar beneden om te zien wie ons social en mobile video bureau sterk maken.