Social media marketing

Social media die leidt tot business

Social media marketing door Snip Snap on Social

Met onze verschillende social media marketing services zorgen wij dat je van likes business maakt. Wij maken social media marketing pragmatisch en resultaatgericht. Met de verschillende social media services die wij bieden, zijn wij in staat om je social media team op afstand te zijn of je partner in crime in het creëren van thought leadership in een bepaald domein.

Onze social media marketing expertise helpt je om content te creëren met stopping power, vol met waardevolle interacties en recht op het doel af. Al onze diensten richt zich op de klantreis van je doelgroep. Op deze manier maken wij van likes business.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van visuele content en maken voor de klant complete jaarprogramma’s, maar ook campagnes om promotioneel een dienst of product onder de aandacht te brengen. Van social mediastrategieën tot contentplannen. Van social video marketing, stories en influencersmarketing tot aan livestreaming.  

Achter iedere post zit een uitgekiende strategie, idee en een doel. Dat kan bijvoorbeeld meer traffic naar je website zijn of je engagement rate verhogen. Wat je doelstelling ook is, we hebben alle kennis en middelen in huis om jouw social media marketing uit handen te nemen.

Social media marketingstrategie

Wil je van likes business maken? Aan de hand van je doelstelling(en) creëren we een social media marketingstrategie. Met een duidelijke stappenplan maken wij een jaarprogramma zodat je thought leadership in een bepaald domein kunt gaan claimen onder je doelgroep.

We starten met gezamenlijke social media sessie om de doelstellingen te bepalen. Vanuit hier gaan we de diepte in over je doelgroep(en). Met o.a. het business value canvas brengen wij de doelgroep in kaart. Vanuit deze positie kunnen we bepalen hoe we waarde kunnen gaan creëren in de klantreis en vertalen we dit door naar social media contentpijlers. Zodra we dit in kaart hebben, kunnen we je helpen met een social media jaarprogramma. Zo ontstaat er focus en werken we naar een doel toe.

Nadat je social media marketingstrategie is bepaald kunnen we je ondersteunen in content creatie zoals het schrijven van content, maar ook de productie van social video’s, livestreaming of het maken van stories.

*Wist je bijvoorbeeld dat Facebook in 2018 voor 70% uit video zal bestaan? Daarom hanteren we het Think Video principe. Door fans op social media te triggeren met visuele content, blijft de boodschap beter hangen. We beschikken over een video-team voor de productie van social video’s voor jouw fans.

Social media marketing aanpak

Wat jouw wensen ook zijn op het gebied van social media marketing, wij realiseren dit voor jou. Ons team bestaat uit videografen, social media managers, content marketeers en strategen. Zo hebben we voor iedere vraagstuk een passende oplossing. Van strategiesessies tot aan content creatie. Bekijk ons portfolio welke klanten we blij maken met social.