Vlog-serie

Franciscus Gasthuis & Vlietland

Omschrijving

In 2019 startte het Franciscus Gasthuis & Vlietland met de arbeidsmarktcampagne #WieDeKlompPast voor het werven van de juiste zorgprofessionals.

Eén van de wensen was het laten zien hoe het er écht aan toe gaat op de afdelingen en wie kunnen dat nu beter laten zien dan de collega’s zelf?

Voor dit project hebben we de recruiters, marketing- en communicatiespecialisten en verpleegkundigen een DIY training gegeven. De opnamen zijn intern gemaak, wij hebben de vlogs ge-edit.

Resultaat

In samenwerking met 10 verpleegkundigen maakten we een vlog-serie. In iedere aflevering staat een ander specialisme centraal. Je voelt de werksfeer, het enthousiasme en de professionaliteit van de verpleegkundigen.

De vlog-serie is verspreid via de social kanalen van het Franciscus Gasthuis en Vlietland en heeft geleid tot een toename van het aantal sollicitaties en aanmeldingen voor de opleidingen.

Met tips van Snip Snap on Social hebben wij de beelden zelf geschoten, waarna de video’s op een vlotte manier werden geëdit. Waar het bij het maken van de eerste video’s soms nog zoeken was naar de meest efficiënte manier van samenwerken, liep dat na de start als een trein!

Charlotte van den Burg, Corporate Recruiter
Geen Snip Snap nieuws en blogs missen? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief.