Project

Check je EHBO-kit

Omschrijving

Iedere minuut raakt er in Nederland in of rondom het huis iemand gewond. Bij ongeveer 190.000 van deze ongelukken is een kind betrokken. Om adequaat eerste hulp te kunnen verlenen is het niet alleen van belang dat je over de juiste EHBO-kennis beschikt, ook de verbanddoos moet op orde zijn om een slachtoffer goed te kunnen helpen.

Samen met Livis, de grootste opleider van EHBO-cursussen in Nederland, riepen we donderdag 23 januari 2020 uit tot ‘Nationale Check je EHBO-kit dag’, dé dag waarop alle Nederlanders werd gevraagd om te kijken of hun EHBO-kit op orde is.

Rondom deze dag hebben we een videocampagne ontwikkeld die de bewustwording van het op orde hebben van de verbanddoos heeft vergroot. Presentatrice Nicolette Kluijver was het gezicht van de Nationale Check je EHBO-kit dag. Nicolette ging op pad om bij mensen thuis te kijken hoe het gesteld is met de EHBO-kit. Het resultaat hiervan zie je hiernaast.

Resultaat

Samen met Livis bedachten we de insteek van deze videocampagne en hebben we de campagne geheel geproduceerd.

Het resultaat is een serie video’s, social ads, meer EHBO opleiding aanvragen en meer bewustwording over de inhoud van je EHBO kit.

Bekijk hier de website.

Snip Snap denkt goed met je mee, van begin tot eind. Een creatief en flexibel bureau dat altijd iets moois oplevert voor een hele goede prijs-kwaliteitverhouding.

Geen Snip Snap nieuws en blogs missen? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief.