AkzoNobel

Klant
AkzoNobel is een Nederlandse multinational met activiteiten op het gebied van verven en lakken en specialistische chemicaliën. Flexa is een verfmerk van AkzoNobel. Met een rijke historie in doe-het-zelf verf is Flexa trendsetter op het gebied van kleur en interieur.

Content creëren vanuit een seo-analyse
Vanuit een seo-analyse hebben we samen met Flexa bekeken hoe we passende content kunnen bieden in de klantreis, met als doel meer traffic vanuit social media naar de website. Dat leverde leuke inzichten op en bovenal content die de doelgroep raakt. Snip Snap on Social helpt bij het visueel maken van het uitgebreide assortiment en oplossingen die er zijn voor allerlei oppervlakten.

Met creatieve stop-motions, do-it-yourself en instructievideo’s kan Flexa op een ludieke manier aanwezig zijn in de klantreis.

Vierkant achter je kleurkeuze
Voor de campagne ‘Vierkant achter je kleurkeuze met de Flexa Kleurtester’ wilde Flexa de kleurtester onder de aandacht brengen. Een ontzettend handige manier om een kleur die je op het oog hebt, thuis te testen op de muur.

Flexa Magic Dry
Flexa Magic Dry is een witte muurverf met een bijzondere eigenschap: de verf is roze als hij nat is, maar wordt wit als er zuurstof bij komt. Ideaal als je wilt klussen bij schemer- of kunstlicht.

Bekijk onze video services