Van likes naar business

Het hele jaar online onweerstaanbaar

Ontmoet contentbureau Snip Snap on Social. Likes vinden we leuk, maar resultaat nog leuker. Daarom maken we content die jouw merk het hele jaar door online onweerstaanbaar maakt en zichzelf uitbetaalt. Van strategie tot creatie: Snip Snap on Social snapt het.

Jump to our team

Liefde voor likes

Likes geef je met één tik en ontvang je met één blik. De kunst is om leuk en relevant te blijven, want dan maak je pas écht impact.

Ga voor langdurige liefde met een contentprogramma dat het hele jaar blijft boeien, binden en jouw doelgroep in beweging brengt. Zo krijg je likes en liefde terug en komt de business als bonus.

“Made with love, awarded with likes”

Snip Snap on Social

Brains voor business

Business is voor iedereen anders. Van omzetstijging tot cognitieve gedragsverandering. Van inschrijvingen tot imago. Welke impact wil jij onderaan de streep maken? Wij nemen je doelstellingen als basis en kloppen elkaar pas op de schouders als we jouw KPI’s behaald hebben. Met social content die OMG’s omzet in ROI.

Bekijk onze diensten

Meet the team

Oprichters Susanne, Larissa en Manon waren al ‘social’ toen Facebook nog maar net in het Nederlands beschikbaar was. In 2015 ontstond Snip Snap on Social en vandaag de dag telt het team 10 sterren die alles van social weten. Is er een nieuwtje? Dan duiken we er bovenop én erin om het beste ervan voor jouw merk in te zetten.

Bekijk onze snapshots

Zij zijn al online onweerstaanbaar

De 3 S’en van Snip Snap on Social

‘Snip Snap’ betekent ‘Short, Smart & Sharp’. Precies wat je krijgt als je met ons werkt.

  1. Short
    Een vast en wendbaar team van contentexperts dat snel schakelt en gas geeft. Van idee tot inhaker.
  2. Smart
    Programmadenkers die hun bagage meenemen op de klantreis van jouw fans en die uitpakken om impact te maken.
  3. Sharp
    Pro’s die deadlines als ontbijt eten, ad hoc-paniek opzij schuiven en jouw contentstrategie bereiden als sterrenchefs.

Like us? Let’s do business!

Wil je ook van likes naar business met jouw content? Maak een afspraak met Snip Snap on Social en maak impact op je doelgroep.

Contact