Online vlog workshop via Instagram

Online vlog workshop via Instagram

Snip Snap heeft iets nieuws: een online vlog workshop via Instagram. In slechts 10 dagen leren Jamie en Manon je alle ins & outs en kun jij zelf aan de slag!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In deze 10-daagse workshop leren zij jou hoe je een verhaal moet opbouwen, hoe je de juiste setting creëert voor jouw boodschap en niet geheel onbelangrijk, de technische aspecten waaraan een goede vlog moet voldoen. Geen paniek, we leiden je er helemaal doorheen en staan klaar voor het beantwoorden van al je vragen en het geven van tips.

Elke werkdag verschijnt er een nieuwe les die bewaard wordt in de highlights zodat je deze ook in 1 keer kunt bingen. De cursus is beschikbaar vanaf 30 november en kost € 24,95 per persoon. Rollen maar! 🎬

Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Per e-mail houden wij je op de hoogte houden van de workshop waarvoor je je hebt ingeschreven maar ook voor toekomstige workshops en andere aanvullende diensten van Snip Snap on Social. No worrie, wij houden niet van spam en delen ook nooit je gegevens met derden. We onderhouden je gegevens op onze server en in het e-mail systeem van Mailchimp en bewaren je gegevens daar totdat jij je afmeld. Zodra jij je hebt afgemeld zullen we je gegevens binnen een half jaar volledig van onze server en Mailchimp verwijderen.