Online TikTok training

Online TikTok training via Zoom

Leer alle ins & outs van TikTok in onze online training op donderdag 22 april!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

TikTok is het snelst groeiende platform en niet alleen onder generatie Z, maar inmiddels ook onder de Millenials! De gemiddelde gebruiker spendeert 61 minuten per dag op deze app en er zijn momenteel meer dan 4,5 miljoen actieve gebruikers per maand. Say what? Ons advies: weet waar dit over gaat en wat je er mee kunt!

In onze livestream training leren we je hoe je TikTok kunt inzetten als marketingtool, wat de succesfactoren zijn, de do’s & dont’s en laten we je voorbeelden zien van bedrijf-challenges, dit alles in samenwerking met een speciale gast! Meld je aan en leer alles wat je moet weten!


Waar:             
online, via zoom

Kosten:           € 125,- per persoon (excl. BTW)

Wanneer:       donderdag 22 april 2021 van 09:15 tot 12:00

Tiktokken maar! 🎬

Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Per e-mail houden wij je op de hoogte houden van de workshop waarvoor je je hebt ingeschreven maar ook voor toekomstige workshops en andere aanvullende diensten van Snip Snap on Social. No worries, wij houden niet van spam en delen ook nooit je gegevens met derden. We onderhouden je gegevens op onze server en in het e-mail systeem van Mailchimp en bewaren je gegevens daar totdat jij je afmeld. Zodra jij je hebt afgemeld zullen we je gegevens binnen een half jaar volledig van onze server en Mailchimp verwijderen.