Livestreaming social media

Livestreaming is the next selfie

Livestreaming social media

Livestreaming is the next selfie. Met Facebook, Instagram en Periscope heb je de mogelijkheid om een live uitzending te maken. Het is een geweldige manier om met een klein budget heel veel bereik te creëren, waarbij je het verhaal van je merk over kunt brengen. 

Livestreaming social media

Met een livestreaming op social media kun je als merk heel veel bereik genereren. Daarnaast zien we het als een unieke kans om live met je fans te communiceren. Mark Zuckerberg schreef onlangs het volgende: “live videos often lead to discussion among viewers on Facebook—in fact, live videos on average get six times as many interactions as regular videos.” 

We helpen merken met het opstellen van professionele livestreaming setting op social media. We hebben speciale camera’s waarbij we zelfs huisstijl elementen zoals titelbalken en een logo kunnen invoegen bij de livestreaming op social media. Ook kunnen we schakelen tussen meerdere hoeken. Hiermee wordt het voor de kijker extra interessant om naar te kijken.

Voorafgaand de social media livestreaming helpen we natuurlijk met het bepalen van het onderwerp. Het kan interessant zijn om een veelgestelde vraag aan de klantenservice te behandelen, maar ook inspelen op een actualiteit of om kennis te delen. Zodra het onderwerp bepaalt is, helpen we je ook met het promoten van je livestreaming.

Tijdens de livestream kunnen we monitoren op vragen en de vragen doorgeven aan presentator. Een livestreaming verdient natuurlijk aandacht en daarom stellen wij een promotieplan op en kunnen wij ook materialen aanleveren om je livestream onder je fans aan te kondigen.