IGTV: de videodienst van Instagram

Scoren met IGTV

IGTV workshop

Het jaar 2019 staat vooral in het teken van vertical video. Bij het gebruik van IGTV liggen er kansen om de aandacht van je fans langer vast te houden door video’s te delen met diepgang. Zijn jouw video’s al 9:16? Zo niet, dan laten we je in deze workshop graag zien wat de kansen zijn.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kansen met IGTV

Waar stories goed inzetbaar zijn om meer lading te geven aan je merk, is IGTV meer bedoeld voor entertainment. Een groot voordeel voor bedrijven is dat er geen nieuwe fanbase opgebouwd hoeft te worden. We geven je in deze workshop tips and tricks voor formats en het produceren van verticale video’s die je fans bereiken.

Wat leer je in 1,5 uur?

– Welke kansen biedt IGTV?
– Hoe integreer je IGTV in je contentstrategie?
– Welke content plaats je op IGTV?
– Hoe en waarom adverteer je op IGTV?

Waar & Wanneer

Vrijdag 10 mei 2019
12:00 – 13:30 uur
The Student Hotel
Willem Ruyslaan 225
3036 ER Rotterdam

Kosten

€ 0,00

Spelregels*

We bieden je graag een gratis workshop vol met kennis en een uitgebreide lunch. We hanteren hiervoor de volgende spelregels.

  1. Per bedrijf zijn twee personen gratis welkom
  2. Niet-klanten mogen twee keer per jaar gratis deelnemen
  3. Klanten mogen onbeperkt deelnemen aan onze workshops
  4. Workshops zijn alleen gratis voor professionals (sorry, stagiairs)
  5. Wil je met meerdere personen of als stagiair(e) komen? Dat kan, in dat geval hanteren we een tarief van € 65 excl. btw per deelnemer
  6. Bij een no-show of niet tijdig afmelden (min. 48 uur voor aanvang) zijn wij genoodzaakt € 65 excl. btw in rekening te brengen

Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Per e-mail houden wij je op de hoogte houden van de workshop waarvoor je je hebt ingeschreven maar ook voor toekomstige workshops en andere aanvullende diensten van Snip Snap on Social. No worrie, wij houden niet van spam en delen ook nooit je gegevens met derden. We onderhouden je gegevens op onze server en in het e-mail systeem van Mailchimp en bewaren je gegevens daar totdat jij je afmeld. Zodra jij je hebt afgemeld zullen we je gegevens binnen een half jaar volledig van onze server en Mailchimp verwijderen.