Giphy and TikTok workshop

Giphy and TikTok workshop

Om je een idee te geven, de generatie Z is dit jaar (2020) al koopkrachtig. Met Giphy en TikTok heb je als merk de kans om je binnen de jongere doelgroep je te positioneren. In deze workshop leggen we je alles uit over de toepassingen en mogelijkheden van deze platformen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Giphy en TikTok

Giphy en TikTok hebben in korte tijd de harten van vele jongeren weten te veroveren en staan op het punt door te breken bij het grote publiek. Onze boodschap is dan ook, mis deze boot niet.

Wat leer je in 1,5 uur?

– Wat is Giphy en TikTok

– Hoe kun je je als merk hier positioneren

– Hoe maak je content voor deze platformen

Waar & Wanneer

Vrijdag 24 april 2020
12:00 – 13:30 uur
Student Hotel Rotterdam
Willem Ruyslaan 225, 3063 ER Rotterdam

Kosten

€ 0,00 *

Wil je gelijk een aantal Gifjes laten maken, die je kunt gebruiken voor instagram Stories? Dit is mogelijk, laat het ons even weten! Dan sturen we je meer info over de werkwijze en kosten.

* Spelregels

We bieden je graag een gratis workshop vol met kennis en een uitgebreide lunch. We hanteren hiervoor de volgende spelregels.

  1. Per bedrijf zijn twee personen gratis welkom
  2. Niet-klanten mogen twee keer per jaar gratis deelnemen
  3. Klanten mogen onbeperkt deelnemen aan onze workshops
  4. Workshops zijn alleen gratis voor professionals (sorry, stagiairs)
  5. Concullega’s zijn welkom tegen een tarief van € 65 excl. btw
  6. Wil je met meerdere personen of als stagiair(e) komen? Dat kan, in dat geval hanteren we een tarief van € 65 excl. btw per deelnemer
  7. Bij een no-show of niet tijdig afmelden (min. 48 uur voor aanvang) zijn wij genoodzaakt € 65 excl. btw in rekening te brengen

Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Per e-mail houden wij je op de hoogte houden van de workshop waarvoor je je hebt ingeschreven maar ook voor toekomstige workshops en andere aanvullende diensten van Snip Snap on Social. No worrie, wij houden niet van spam en delen ook nooit je gegevens met derden. We onderhouden je gegevens op onze server en in het e-mail systeem van Mailchimp en bewaren je gegevens daar totdat jij je afmeld. Zodra jij je hebt afgemeld zullen we je gegevens binnen een half jaar volledig van onze server en Mailchimp verwijderen.