Generatie Z: hoe trek je hun aandacht?

Generatie Z workshop

Move over millennials…Nadat we als marketeers onze pijlen veelal hebben gericht op de millennials is het tijd voor een nieuwe generatie: Generatie Z.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat trekt de aandacht van Generatie Z?

Tijdens deze workshop nemen we een kijkje in de wereld van deze generatie. We leren ze kennen, maar belangrijker nog: we leren hun aandacht te trekken. Deze generatie is geboren tussen 1996 en 2010. Ze zijn jong, ambitieus en altijd online. Zij hebben geen leven gekend zonder digitale hulpmiddelen. Daarom is 7,5 uur per dag kijken naar een scherm hen niet vreemd. De ‘oudste’ personen van generatie Z zijn begin twintig en gaan de arbeidsmarkt op. Dit betekent koopkracht, dus misschien jouw toekomstige klant. Kortom, tijd om deze generatie onder de loep te nemen.

Wat leer je in 1,5 uur?

– Wat zijn de favoriete onderwerpen van deze generatie?
– Welke content vindt deze generatie aantrekkelijk en welke kanalen gebruiken ze?
– Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen millennials en Generatie Z?
– Wat zijn de do’s en dont’s als je content produceert voor deze doelgroep?

Waar & Wanneer

Vrijdag 13 december 2019
12:00 – 13:30 uur
Brasserie Schielandshuis
Coolsingel 114 te Rotterdam

Kosten

€ 0,00

Spelregels*

We bieden je graag een gratis workshop vol met kennis en een uitgebreide lunch. We hanteren hiervoor de volgende spelregels.

  1. Per bedrijf zijn twee personen gratis welkom
  2. Niet-klanten mogen twee keer per jaar gratis deelnemen
  3. Klanten mogen onbeperkt deelnemen aan onze workshops
  4. Workshops zijn alleen gratis voor professionals (sorry, stagiairs)
  5. Wil je met meerdere personen of als stagiair(e) komen? Dat kan, in dat geval hanteren we een tarief van € 65 excl. btw per deelnemer
  6. Bij een no-snow of niet tijdig afmelden (min. 48 uur voor aanvang) zijn wij genoodzaakt € 65 excl. btw in rekening te brengen

Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Per e-mail houden wij je op de hoogte houden van de workshop waarvoor je je hebt ingeschreven maar ook voor toekomstige workshops en andere aanvullende diensten van Snip Snap on Social. No worrie, wij houden niet van spam en delen ook nooit je gegevens met derden. We onderhouden je gegevens op onze server en in het e-mail systeem van Mailchimp en bewaren je gegevens daar totdat jij je afmeld. Zodra jij je hebt afgemeld zullen we je gegevens binnen een half jaar volledig van onze server en Mailchimp verwijderen.