Employee advocacy

Je medewerkers zijn je grootste ambassadeurs

Employee advocacy

Social reach/bereik is voor veel MarCom professionals een belangrijke doelstelling. Om dat te bereiken worden er veel campagnes gecreëerd, kopen we daar media voor in, werken met (micro)influencers, terwijl men vaak de belangrijke asset over het hoofd zien; collega’s/medewerkers.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kansen van Employee advocacy

Met je medewerkers ben je samen in staat om met employee advocacy naast het genereren van significant bereik ook thought leadership te creëren. Ten eerste voor de medewerker, welke natuurlijk ook z’n effect heeft op je merk of organisatie. In deze workshop geven we je inzichten op welke manier je samen met je medewerkers aan de slag kunt.

In 1,5 uur tijd vertellen we je alles over employee advocacy:

 1. voordelen van employee advocacy
 2. inzicht van implementatie
 3. tools
 4. succesvolle implementatie
 5. gamification
 6. business as usual
 7. return on investment

Waar & Wanneer

12 oktober 2018
11:45 – 13:30 uur
Brasserie Schielandshuis
Coolsingel 114 te Rotterdam

Kosten

gratis (zie spelregels)

Spelregels

We geven je graag een gratis workshop vol met kennis en een uitgebreide ontbijt, lunch of borrel. We hanteren hiervoor de volgende spelregels.

 1. Je mag twee keer per jaar gratis deelnemen als je geen klant bent
 2. Ben je klant, dan mag je onbeperkt deelnemen aan onze workshops
 3. De workshop zijn alleen gratis voor professionals (sorry, stagiaires)
 4. Per bedrijf kunnen 2 medewerkers zich gratis aanmelden
 5. Wil je als stagiair toch komen of wil je met meer dan 2 collega’s komen? Dat kan. In dat geval hanteren wij het tarief van €65,- per deelnemer.
 6. Ben je gehinderd, uiterlijk 48 uur van te voren afmelden
 7. Bij een no show brengen we 65 euro excl btw in rekening

Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Per e-mail houden wij je op de hoogte houden van de workshop waarvoor je je hebt ingeschreven maar ook voor toekomstige workshops en andere aanvullende diensten van Snip Snap on Social. No worrie, wij houden niet van spam en delen ook nooit je gegevens met derden. We onderhouden je gegevens op onze server en in het e-mail systeem van Mailchimp en bewaren je gegevens daar totdat jij je afmeld. Zodra jij je hebt afgemeld zullen we je gegevens binnen een half jaar volledig van onze server en Mailchimp verwijderen.