Social Video Campagnes

Maak van likes business

Wij maken Social Video Campagnes waarmee je Business genereert.

Voor elke video streven wij naar een bruikbare mix van design, krachtige storytelling en native plaatsing. Al onze social video’s zijn quick, short, smart en sharp. Wij kunnen met onze social video campagnes inspelen op de actualiteit.

Onze video’s zijn altijd in the moment en hebben focus op de doelstelling. Om business te genereren is het belangrijk om op het juiste moment in de klantreis de juiste videocontent uit te serveren binnen de beoogde doelgroep. Wij kunnen helpen met korte en intensieve campagnes of met programma’s. Zo hebben wij al vele tevreden klanten geholpen met succesvolle social video campagnes.

Allereerst bepalen we de doelstelling. Wat wil je bereiken met jouw social video campagne? We formuleren SMART doelstellingen, zodat we de resultaten beter kunnen monitoren en optimaliseren. Vervolgens zetten we een krachtige strategie neer. We gebruiken diverse modellen om te bepalen in welke fase jouw (potentiële) doelgroep zich in de klantreis bevindt en passen de content per fase aan. In het creatieve proces creëren we dan videocontent die aansluit bij de touchpoints in de klantreis. We zorgen voor een pakkende video die de aandacht trekt op social.

Contentstrategiespel

Voor elke social video campagne of programma doorlopen we een aantal stappen zoals weergegeven in het Contentstrategiespel. In sommige gevallen heeft de klant al veel van deze stappen uitgewerkt en in andere gevallen beginnen we bij stap 1. Door deze stappen te volgen komen we tot een ideale contentstrategie om succesvol videomarketing in te zetten.

Wij praten graag een keer verder over hoe ook jij business kunt genereren met social video marketing.

Contentstrategiespel