Mobile Video Marketing

Maak je social content mobile proof

Mobile Video Marketing kan niet zonder Social Media Strategie

Meer dan de helft van de video’s worden op een mobiel apparaat bekeken. Social media worden vooral via de mobiele apps bekeken. De meest bekeken én gedeelde content is video.

De content van Facebook, Twitter en Instagram wordt vandaag de dag gedomineerd door video. Ook worden YouTube-video’s steeds meer op mobiel gekeken, dus alle mobile video dient social proof te zijn. Snackable & shareable dus!

Snip Snap on Social vertelt jouw verhaal met video’s. Wij zijn quick, short, sharp en smart. Onze video’s zijn social en mobile savvy en klaar om in een snip snap de wereld te veroveren. Bereik samen met ons de juiste doelgroep, zorg voor merkactivatie en haal omzet uit je mobile video’s. Business genereren met mobile en social video marketing: dat is wat ons drijft!

Onze mobile en social video marketing services

Wij kunnen je op vele manieren helpen om social video succesvol in te zetten. Wij maken volledige mobile social video campagnes, maar kunnen je ook met een specifiek onderdeel helpen. Denk aan een contentstrategie of het opzetten van een programma, zodat je thought leadership kunt creëren op een bepaald domein.