Social Marketing Day strikt internationale en nationale sprekers voor haar tweede editie

1 oktober 2019

Na een succesvolle eerste editie gaat Social Marketing Day op 10 oktober 2019 voor bigger, better en louder! Met topics als; social business, content making en employee advocacy. Het event vindt wederom plaats in hartje Rotterdam en dit keer bij de gloednieuwe hotspot Room Mate Bruno op de Kop van Zuid. Het zal ook deze editie een dag vol interessante sprekers, verrassingen, mooie cases, donuts & lekkere koffie worden.

Initiatiefnemer Larissa Kramer van Snip Snap on Social: “Met dit event spelen we maximaal in op trends, ontwikkelingen en vragen die wij krijgen over social media vanuit de markt. Daar horen dus ook de privacy-uitdagingen, steeds slimmer wordende algoritmes en kunstmatige intelligentie bij.”

Nieuw dit jaar bij Social Marketing Day zijn de interactieve sessies. In de open space krijg je de mogelijkheid binnen de drie thema’s mee te brainstormen over een social vraagstuk en kun je aansluiten bij een campfire voor een informele Q&A met een spreker na een keynote. “We hebben ervoor gekozen om extra dynamiek toe te voegen aan het programma. Deze werkvormen maken ruimte voor discussie en het uitwisselen van ervaringen tussen de bezoekers. Iets wat normaal pas tijdens de borrel of in de auto terug naar huis gebeurt,” aldus Susanne Plaisier, één van de initiatiefnemers.

Het programma van Social Marketing Day staat sinds eind mei online en ziet er veelbelovend uit. Prominente sprekers delen cases, onderzoeken, succesverhalen, trends en do’s and dont’s. De internationale gast David Schneider, cabaretier en eigenaar van agency That Lot, vertelt je alles over het slim inzetten van social media. Verder krijg je als bezoeker een kijkje in de keuken van BMW, Tikkie, nieuwkomer Cirkle en zal kennispartner Hogeschool Rotterdam alles over het onderzoek naar Virtual Influencers vertellen.

In totaal komen meer dan 18 nationale en internationale sprekers hun kennis delen op het gebied van social business. “Voor deze tweede editie van Social Marketing Day hebben we ruimte gemaakt voor 225 gasten in het Room Mate Hotel Bruno: bewoner van het prachtig gerenoveerde theepakhuis. Een zeer inspirerende plek waar contentcreators hun hart kunnen ophalen, want alles is hier Instagrammable,” vertelt Manon de Vries.

Datum: 10 oktober 2019
Informatie en tickets: www.socialmarketingday.nl
Locatie: Room Mate Hotel Bruno, Wilhelminakade 52, Rotterdam