Gifjesdag op 27 & 28 augustus 2020

26 juni 2020

Gifjes zijn hot! Je ziet op social media een enorme toename van het gebruik van gifjes. In het delen van postings, reacties, maar ook in Stories worden gifjes veelal gedeeld. Terecht, want het is zo grappig. Het grote concern Giphy.com heeft de gifjes-wereld groot gemaakt en is inmiddels de grootste gifjes-zoekmachine ter wereld. Wist je dat Giphy dagelijks al 300 miljoen gebruikers heeft? Op Facebook alleen al worden er 25.000 gifjes per minuut gedeeld. Het mag duidelijk zijn; gifjes mogen niet ontbreken in je social mediastrategie.

Met je eigen branded gifje heb je de mogelijkheid om op een persoonlijke manier aanwezig te zijn, daarbij is de kans dat je doelgroep ook actief je gifjes deelt via hun eigen Stories groter. Wat weer zorgt voor het virale effect. Tenminste als je de juiste gifjes hebt en zoekwoorden gebruikt. Zo hebben o.a. Glamour en DJ Oliver Heldens onze gifjes al gebruikt en zijn onze gifjes sinds januari j.l. al 16,8 miljoen keer bekeken. De gifjes voor Instagram Stories vragen vooral om grappige gifjes. Je kunt deze designen of je maakt menselijke gifjes. Als je je merk persoonlijk en betrokken wilt maken, kies dan voor de laatste. Met de design gifjes kun je makkelijk inhaken op speciale momenten, denk aan bijv. Pasen, de lente, vaderdag of moederdag, etc.  Ook is het slim om leuke ontwerpen te maken op basis van populaire zoekwoorden. Zo zijn de zoekwoorden, cat en puppy erg populair. Vergeet niet om aansluiting te vinden met je gifjes om social busines te stimuleren. Ontwikkel een gif voor Link in Bio, Swipe up, etc. Let wel; je designs moeten wel passen bij je merk en aansluiten bij je huisstijl.

Heb je onze Instagram gifjes al gespot? Zo nee, ga dan naar Instagram, maak een Story en kies voor het toevoegen van een gif en zoek op o.a. Snip Snap on Social.

Nu heb je de kans om je Stories te pimpen met je eigen branded persoonlijke gifjes. Dat maakt je merk leuk en persoonlijk. Bovendien zorg je ervoor dat je merk via de grootste gifjes zoekmachine Giphy.com gevonden wordt. Op donderdag 27 & vrijdag 28 augustus a.s. kun je in onze Snip Snap Studio een gifje van jezelf of van je team laten maken. Pimp je Instagram Stories door een persoonlijke merkbeleving toe te voegen.

Er ligt hier een stapel props om je gifje extra leuk te maken, maar je mag natuurlijk ook je eigen (branded) props meenemen. Je ontvangt op Gifjesdag een sterk gereduceerd tarief, waardoor je gifjes voor jezelf of van je team kan laten maken.

Dit zijn de tarieven:

Small – 3 stuks – € 150,-  excl. btw
Medium – 5 stuks – € 225,-  excl. btw
Large – 10 stuks – € 400,- excl. btw

Leuke prijzen, toch? Doe je mee? Het enige wat je hoeft te doen, is aan je moves werken. Tot dan?

Meld je aan door een mail te sturen naar info@snipsnaponsocial.nl.